Advertisement

Burak Yılmaz Fenerbahçe - Beşiktaş'ta Burak Yılmaz alarmı! Fenerbahçe... - Sayfa 1 ... - Fenerbahçe, burak yılmaz ile anlaştıkları yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Burak Yılmaz Fenerbahçe - Beşiktaş'ta Burak Yılmaz alarmı! Fenerbahçe... - Sayfa 1 ... - Fenerbahçe, burak yılmaz ile anlaştıkları yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.. Burak yılmaz, süper lig'deki ilk maçına da beşiktaş formasıyla çıktı. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 23. .yeniden ilgisini çeken burak yılmaz'ın fenerbahçe ile gelecek sezon için anlaştığı iddia edilmişti. Manisaspor, golcü futbolcusu burak yılmaz'ı fenerbahçe'ye verdi. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, bugün bir televizyon kanalında, ozan zeybek isimli.

Burak yılmaz'ın yaptığı risktir ama bunu da başka bir maç yerine fenerbahçe önünde almak istedi. İşte ahmet selim kul'un burak yılmaz ve fenerbahçe transfer iddiaları ile ilgili için geçtiği o bilgiler 25 kez sarı lacivertlilere karşı mücadee eden burak yılmaz'ın 7 golü bulunuyor. Burak yılmaz, daha önce beşiktaş'taki ilk macerasına ek olarak galatasaray ve trabzonspor formalarıyla da fenerbahçe karşısına çıkmıştı. Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor.

Olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine Burak Yılmaz damgası
Olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine Burak Yılmaz damgası from i.superhaber.tv
Fenerbahçe, burak yılmaz ile anlaştıkları yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Burak yılmaz, süper lig'deki ilk maçına da beşiktaş formasıyla çıktı. Fenerbahçe ile 1.5 yıllık mukavele imzalayan ersun yanal'ın, forvet bölgesine burak yılmaz'ı istediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bordo mavili ekibin twitter hesabından yapılan paylaşımda. Burak yılmaz transferi için trabzonspor ile herhangi bir resmi temasta bulunmayan başakşehir, taraftarlar arasında yaşanan süreci yakından takip ediyor. Fenerbahçe haziran 2008'de yılmaz, fenerbahçe'ye 4 yıllığına transfer oldu. Burak yılmaz, daha önce beşiktaş'taki ilk macerasına ek olarak galatasaray ve trabzonspor formalarıyla da fenerbahçe karşısına çıkmıştı. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferini kap'a bilrirken resmi twitter hesabından bir video yayınladı.

Burak yılmaz da bu karşılaşmayı özel bir heyecanla bekliyor.

Serdar ali çelikler, uğur karakullukçu ve candaş tolga işık'ın yorumlarıyla katkıda bulunduğu kontra, yine gündem yaratmaya geliyor. Fenerbahçe, burak yılmaz ile anlaştıkları yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Manisaspor, golcü futbolcusu burak yılmaz'ı fenerbahçe'ye verdi. Beşiktaş'ın golcü ismi burak yılmaz, fenerbahçe derbisinde oyundan çıkarken 4. Burak yilmaz ile fikret yilmaz oğul/baba. Burak yılmaz'ın yaptığı risktir ama bunu da başka bir maç yerine fenerbahçe önünde almak istedi. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 23. Bu sezon fenerbahçe en fazla gol katkısını tam bir santrfor olmayan enner valencia 'dan aldı. 24 maçta 9 gol atan burak yılmaz, takımının lig ikincisi olarak süper lig'e çıkmasına yardım etti. Lille ile fransa ligi şampiyonluğuna uzanan burak yılmaz, fenerbahçe'nin müstakbel hocası galtier'i övdü. Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, bugün bir televizyon kanalında, ozan zeybek isimli. Forvet hattında sıkıntı yaşayan fenerbahçe'de teknik direktör ersun yanal'ın burak yılmaz'ı istediği iddia edildi.

Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. 28 haziran 2008 cumartesi 00:00. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Hakem alper ulusoy ile diyaloğa girdi. Kariyerinde gol atamadığı tek takım fenerbahçe.

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe maçı kadrosu belli oldu! Burak ...
Beşiktaş'ın, Fenerbahçe maçı kadrosu belli oldu! Burak ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
Sergen yalçın'dan sonra burak yılmaz, 4 büyükler diye tabir edilen galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor formaları giyen ikinci futbolcu oldu. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Burak yilmaz ile fikret yilmaz oğul/baba. Editör yorumu | fenerbahçe'nin burak yılmaz'a ihtiyacı var mı? Burak yılmaz, çok iyi bir kalecimiz var, benjamin'imiz var, yusuf, araujo, ikoné, bamba var. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, bugün bir televizyon kanalında, ozan zeybek isimli. Burak yılmaz fenerbahçe'ye gidecek mi? Fenerbahçe, bu sezonun başında transfer olduğu lille takımında gösterdiği performansla fransızlardan alkış alan burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberleri yalanladı.

Yakın çevresine, fenerbahçe neden olmasın? diyen burak'a bu denli ihtiyaç duyulmasının sebebi, slimani ve soldado'nun formsuzluğu.

Burak yılmaz tam 10 yıl sonra fenerbahçe'ye geri dönebilir. Ligin dört büyük takımında da forma giyen burak yılmaz, fenerbahçe deneyiminde ise istediği başarıyı gösteremedi. Beşiktaş'ın golcü ismi burak yılmaz, fenerbahçe derbisinde oyundan çıkarken 4. Burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye gol attığı takımlar ise şöyle. Burak yılmaz fenerbahçe'ye gidecek mi? Burak yılmaz, süper lig'deki ilk maçına da beşiktaş formasıyla çıktı. Hakem alper ulusoy ile diyaloğa girdi. Golcü futbolcu luis aragones tarafından fazla forma şansı bulamamıştı. Bordo mavili ekibin twitter hesabından yapılan paylaşımda. Burak yılmaz, 28 haziran 2008 tarihinde fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Burak yılmaz'ın yaptığı risktir ama bunu da başka bir maç yerine fenerbahçe önünde almak istedi. Son dakika fenerbahçe haberlerine göre, lille'de ütün bir performans sergileyen ve birçok takımın dikkatini çeken burak yılmaz hakkında yeni bir iddia ortaya atılmıştı. Fakat burak yılmaz, camia için önemini bildiği fenerbahçe maçında oynamak istiyordu.

Haftasında fenerbahçe'yi konuk edecekken tecrübeli golcü burak yılmaz da ilk peşinde. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferini kap'a bilrirken resmi twitter hesabından bir video yayınladı. Manisaspor, golcü futbolcusu burak yılmaz'ı fenerbahçe'ye verdi. Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. .yeniden ilgisini çeken burak yılmaz'ın fenerbahçe ile gelecek sezon için anlaştığı iddia edilmişti.

Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe'ye şansı tutuyor mu tutmuyor mu ...
Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe'ye şansı tutuyor mu tutmuyor mu ... from img.fotospor.com
Menajeri necdet ergezen lille'de oynayan burak yılmaz ile ilgili transfer iddialarını cevapladı. Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Lille ile fransa ligi şampiyonluğuna uzanan burak yılmaz, fenerbahçe'nin müstakbel hocası galtier'i övdü. Herkesin gördüğünü kaydeden burak, fenerbahçe büyük bir camia bu açıkça dışarıdan görülüyor dedi. Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor. Fenerbahçe haziran 2008'de yılmaz, fenerbahçe'ye 4 yıllığına transfer oldu. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferini kap'a bilrirken resmi twitter hesabından bir video yayınladı.

Hakem alper ulusoy ile diyaloğa girdi.

Burak yılmaz, çok iyi bir kalecimiz var, benjamin'imiz var, yusuf, araujo, ikoné, bamba var. Burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye gol attığı takımlar ise şöyle. .yeniden ilgisini çeken burak yılmaz'ın fenerbahçe ile gelecek sezon için anlaştığı iddia edilmişti. Beşiktaş'ın golcü ismi burak yılmaz, fenerbahçe derbisinde oyundan çıkarken 4. Burak yilmaz ile fikret yilmaz oğul/baba. Burak yılmaz, daha önce beşiktaş'taki ilk macerasına ek olarak galatasaray ve trabzonspor formalarıyla da fenerbahçe karşısına çıkmıştı. Burak yılmaz, süper lig'deki ilk maçına da beşiktaş formasıyla çıktı. Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Öte yandan bu gol, burak yılmaz'ın trabzonspor formasıyla 61. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti. Sergen yalçın'dan sonra burak yılmaz, 4 büyükler diye tabir edilen galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor formaları giyen ikinci futbolcu oldu. Bu sezon fenerbahçe en fazla gol katkısını tam bir santrfor olmayan enner valencia 'dan aldı. Herkesin gördüğünü kaydeden burak, fenerbahçe büyük bir camia bu açıkça dışarıdan görülüyor dedi.

Fenerbahçe haziran 2008'de yılmaz, fenerbahçe'ye 4 yıllığına transfer oldu burak yılmaz. 28 haziran 2008 cumartesi 00:00.

Posting Komentar

0 Komentar